Barn enkel tegning

Barn enkel tegning

Hvordan å tegne en enkel barnefigur

Tegning av barn er alltid morsomt og enkelt å gjøre. De ser ofte søte og sjarmerende ut når de er ferdige. Det er mange måter å tegne en enkel barnefigur på, og nedenfor skal vi se på hvordan du går frem trinn for trinn.

Start med å lage en enkel kropp

Først og fremst må du lage en enkel kropp. Start med å tegne et firkantet eller rektangulært utseende. Dette vil være bunnen av kroppen. Deretter kan du legge til to små sirkelformede figurer for å lage armene. For beina, kan du tegne et par linjer som krysser hverandre. Dette vil danne en enkel kropp som du kan utvide og forme videre.

Legg til hår og ansikt

Når du har laget kroppen, er det på tide å legge til hår og ansikt. Du kan tegne et hår som omfavner hele hodet. For øynene, kan du tegne to små prikker og legge til nesen og munnen. For å fullføre ansiktet, kan du legge til øyenbryn og øyevipper. Dette vil gi ansiktet ditt en leken og søt følelse.

Legg til klær og tilbehør

For å gi tegningen din et personlig preg, kan du legge til klær og tilbehør. Begynn med å tegne en enkel kjole eller skjorte. Dette vil gi figuren et litt mer uttrykkelig utseende. Deretter kan du legge til andre elementer som sko, lue eller hatter. Du kan også tegne enkelte elementer som tegnebøker, leker eller andre gjenstander.

Legg til detaljer og fargelegg

Når du har laget kroppen, hår og ansikt, og legger til klær og tilbehør, er det på tide å legge til de siste detaljene. Du kan legge til øyenvippene og øyenbrynene og legge til noen skygger og hudtoner. Du kan også fargelegge figuren. Dette vil gi figuren et mer troverdig utseende og gjøre tegningen din til en unik kunstverk.

Avslutt med en signatur

Til slutt, når du er ferdig med tegningen din, kan du legge til en signatur. Dette vil være en fin måte å knytte tegningen til deg som kunstner. Dette vil også gi tegningen din en personlig touch og en personlig signatur. For å gjøre det enda mer personlig, kan du legge til faktiske detaljer som navn, dato og sted.

Oppsummering

Tegning av en enkel barnefigur er enkelt og morsomt. Det er mange måter å gå frem på. Du må starte med å lage en enkel kropp, legg til hår og ansikt, legg til klær og tilbehør, legg til detaljer og fargelegg, og avslutt med en signatur. Med dette trinnvise oppsettet, kan du lage en unik og personlig tegning som du kan være stolt av. Det å tegne barn kan også være en fin måte å uttrykke følelser og tanker på. Det er også en god måte å slappe av og ha det gøy på. Det er mange muligheter når det gjelder tegning av barn, så gi det et forsøk!

Tegning av barn kan også være en fin måte å uttrykke kjærlighet og støtte til andre. Det kan være en måte å dele glade øyeblikk med de som står deg nærmest. Det kan også være en fin måte å uttrykke takknemlighet for alt det gode som andre har gjort for oss. Det å tegne barn kan være en fin måte å uttrykke følelser og tanker på.

Tegning av en enkel barnefigur kan være morsomt og enkelt å gjøre. Det er mange måter å gå frem på. Start med å lage en enkel kropp, legg til hår og ansikt, legg til klær og tilbehør, legg til detaljer og fargelegg, og avslutt med en signatur. Tegningen din vil gi deg en unik kunstverk som du kan være stolt av. Det er mange muligheter når det gjelder tegning av barn, så gi det et forsøk!Barn enkel tegning