Drage tegning enkel

Drage tegning enkel

Hvordan å tegne en enkel drage

Drager er noen av de mest populære figurene for barn å tegne. Det finnes flere måter å tegne en drage på, og den enkleste er å begynne med en enkel skisse. Det er viktig å følge noen enkle steg og være kreativ. Dette vil hjelpe barna med å utvikle deres tegning ferdigheter og lage en fantastisk drage tegning.

1. Tegn en sirkel

Det første steget i å tegne en enkel drage er å lage en sirkel. Dette vil være kroppen av drage. Når du har laget en sirkel, skal du legge til detaljer. For eksempel kan du legge til øynene, nesen og munnen. Du kan også legge til detaljer som ører, hale og poter. Og husk å inkludere vingene, som er det viktigste elementet på en drage.

En annen måte å tegne en drage på, er å bruke et kart som utgangspunkt. Dette vil gi et mer detaljert bilde som vil være lettere å følge når du tegner. Dette vil også gi et mer realistisk bilde av drage.

2. Legge til farger

Når du har tegnet drage, er det på tide å legge til farger. På grunn av den store populariteten til drager, finnes det mange forskjellige farger som kan brukes. Det er viktig å velge farger som passer til drage. Noen av de mest populære fargene er lilla, blå, grønn og oransje.

Du kan også legge til teksturer for å gi tegningen et mer realistisk utseende. Dette er viktig å gjøre, ettersom det kan gi tegningen et mer levende utseende. Du kan bruke blyant eller pensler til å legge til teksturer.

3. Utvikle et tema

Etter at du har tegnet drage og lagt til farger, er det viktig å utvikle et tema. Det er mange måter å gjøre dette på. For eksempel kan du legge til en bakgrunn. Det kan være et kongehus, et slott eller et eventyrland. Du kan også legge til andre elementer som trær, fjell og vann. Dette vil gi tegningen et mer interessant utseende.

Du kan også bruke dette temaet til å skrive en historie. Dette er en fin måte å utvikle kreativiteten, og det vil gi barna et bedre inntrykk av tegningen.

4. Legge til detaljer

Etter at du har laget et tema, er det viktig å legge til detaljer. Dette vil hjelpe med å gjøre tegningen mer interessant. Noen av de vanligste detaljene er skyer, stjerner, solen og månen. Dette vil gi tegningen et mer interessant utseende, og det kan også gi tegningen en større dybde.

Du kan også legge til andre detaljer som personer, dyr og andre elementer. Dette vil gjøre tegningen mer levende og interessant.

5. Slutt detaljer

Den siste tingen å gjøre når du tegner en enkel drage er å legge til de siste detaljene. Dette kan være små ting som blomster, skjell og fugler. Dette vil sette prikken over i-en, og det vil gi tegningen et mer imponerende utseende. Det er viktig å huske på at detaljer kan gjøre stor forskjell, og de kan få tegningen til å se ut som om det er virkelig.

Når du har lagt til de siste detaljene, er det viktig å ta en titt på hele tegningen. Dette vil hjelpe deg med å se om noe er galt, eller om noe må justeres. Når du er fornøyd med tegningen, er det klart til å nytes av barna som skapte det.

Oppsummering

Tegning en enkel drage er en morsom og kreativ opplevelse som vil hjelpe barna med å utvikle tegning ferdigheter. Det er viktig å følge noen enkle trinn, som å lage en sirkel for kroppen, legge til detaljer, legge til farger, utvikle et tema og legge til de siste detaljene.

Hvis barna følger disse trinnene, vil de kunne lage en interessant og livaktig drage tegning. De kan også bruke tegningen som utgangspunkt for å skrive en historie. Dette vil hjelpe dem med å utvikle deres kreativitet. Det kan også være en god måte å lære om kunst og kreativitet.Drage tegning enkel