Hvordan tegne en hund enkelt

Hvordan tegne en hund enkelt

Hvordan lage en hund tegning med enkle trinn

Tegning en hund er en flott måte å lære å tegne, og det kan være veldig morsomt. Å tegne en hund er ikke så vanskelig som man kanskje tror. Med noen enkle trinn kan du enkelt tegne en hund som ser bra ut. Her er hvordan du kan få din egen hundtegning.

Trinn 1: Tegn hundens hode og kropp

Begynn alltid med å tegne hundens hode og kropp. Tegn en oval for hode og en rektangel for kroppen. La hode og kropp møtes, slik at du får en slags U-form. Du kan også tegne et par ører på toppen av hundens hode for å gi det en ekstra dimensjon. Dette vil hjelpe deg med å skape en mer troverdig hundefigur.

Trinn 2: Tegn hundens lemmer

Deretter kan du tegne hundens lemmer. Tegn fire lange, tynne linjer for å skape hundens fire ben. På slutten av hvert ben kan du også legge til et par ringer for å gi det en mer realistisk utseende. Dette vil også hjelpe deg med å skille mellom hundens ben og kropp.

Trinn 3: Tegn hundens ansikt

Etter at du har tegnet hundens hode og kropp, er det på tide å tegne ansiktet. Tegn en sirkel for å skape hundens snute, og legg til to små prikker for øynene. Du kan også legge til noen lysstrimler for å gi ansiktet et mer autentisk utseende.

Trinn 4: Fyll ut hundens kropp

Før du fullfører tegningen, kan du fylle ut hundens kropp. Tegn et par korte, tynne linjer for å skape hundens pels. Det er også lurt å legge til noen mørkere flekker for å gi kroppen en dybde. Dette vil hjelpe detaljene i tegningen til å stikke ut.

Trinn 5: Male og fullfør tegningen

Til slutt kan du male tegningen. Bruk farger som passer til hundens pels og øyne, og prøv å være kreativ. Dette er den perfekte måten å få tegningen til å se levende ut. Når du er fornøyd med resultatet, er det på tide å fullføre tegningen.

Oppsummering

Tegning en hund er en fin måte å lære seg tegning på, og det er ikke så vanskelig som det høres ut. Det viktigste er å begynne med hode og kropp, og deretter legge til lemmer og ansikt. Etter det, fyll ut kroppen og male den. På denne måten kan du enkelt bli en ekspert på å tegne hunder. Dessuten er det moro å oppmuntre andre til å prøve tegning, slik at de også kan nyte denne aktiviteten.Hvordan tegne en hund enkelt