Hvordan tegne en hund steg for steg

Hvordan tegne en hund steg for steg

Hvordan tegne en hund steg for steg

Tegning av en hund er ikke så vanskelig som det kan se ut. Det er noen grunnleggende trinn som du kan følge for å tegne et realistisk utseende hund. Følg trinnene nedenfor for å lære hvordan du tegner en hund steg for steg.

Første steg: Tegn et kart

For å begynne å tegne en hund trinn for trinn, må du starte med å tegne et kart. Tegn en rund form for å lage hodet, og legg til et lite kryss for å indikere øynene. Tracé en linje nedenfor dette for å lage nesen. Tegn to linjer på hver side av hodet for å lage ørene. Lag en sirkel for å skape kroppen og tegn en rett linje på bunnen for å lage bakbenene. Til slutt, tegn en kurve fra bakbenene til hodet for å lage halen. Dette er det grunnleggende kartet du trenger å tegne for å begynne å tegne en hund.

Andre steg: Legg til detaljer

Nå som du har laget kartet, er det på tide å legge til detaljer. Tegn en kurve på hodet for å lage øynene, og tegne en liten linje for å lage nesen. Tegn øyenbrynene for å legge til ekstra detaljer. Du kan også tegne krøller på hodet og halsen for å gi hunden et realistisk utseende. På kroppen, tegne krøller og foldinger for å lage pelsen. Til slutt, tegne hår på ørene og halen for å fullføre detaljeringen.

Tredje steg: Legg til farge

Nå som hundekartet er ferdig tegnet, er det på tide å legge til farger. Du kan velge mellom et bredt utvalg av farger for å male hunden. Velg en lys farge for øynene og en annen farge for pelsen. Du kan legge til ekstra farger for å gi hunden et realistisk utseende. Du kan også legge til skygger for å gi hunden en tre-dimensjonal effekt.

Fjerde steg: Refinér tegningen

Når du har lagt til farger, er det viktig å refinér tegningen. Bruk en blyant og en eraser for å gjøre endringer hvis det er nødvendig. Mål de ulike delene av hunden og pass på at de har riktig form og størrelse. Refinér også skyggene og fargene for å gi hunden et realistisk utseende.

Femte steg: Fullfør tegningen

Når tegningen er refinert, er det på tide å fullføre den. Bruk en finere blyant for å lage de endelige tegningene. Tegn de små detaljene som øyenvipper, hår og andre små former. Pass på at du ikke legger til for mye detaljer, ellers kan det ødelegge tegningen.

Når du er ferdig

Når du er ferdig, kan du begynne å tegne en hund steg for trinn. Følg de grunnleggende trinnene ovenfor for å lære hvordan du tegner en hund. Dette er et flott prosjekt for å forbedre dine tegneferdigheter, og det er en god måte å koble deg til naturen og dyrene på. I tillegg til å tegne hunder, kan du også prøve å tegne andre dyr som katter, elefanter og andre dyr som du finner interessant. Når du har lært å tegne hunder steg for steg, kan du begynne å eksperimentere med andre tegninger og øve på å finne ut hvordan du tegner dem realistisk.Hvordan tegne en hund steg for steg