hvordan tegner man en kattekilling

hvordan tegner man en kattekilling

hvordan tegne en kattunge

Først må du få en blyant og papir. For det andre, start med å tegne en sirkel for hodet. Du kan deretter tegne to prikker for øyne og en munn. Til slutt, tegn en linje for kroppen og legg til noen værhår for å få den til å se mer ut som en katt!

Hvordan tegne et kattungeansikt

Tegn en sirkel for kroppen og en mindre for hodet.

Legg til to sirkler for å representere ørene.

Sett en prikk i midten av hvert øre.

Skisser ansiktet med en buet linje fra det ene øret til det andre.

Skisser munnen med to rette linjer som møtes i en vinkel i en omvendt trekantform.

Hvordan tegne en kattunges kropp

Det første trinnet er å tegne en linje for kattungens hode. Det neste trinnet er å tegne en linje for kattungens kropp. Det tredje trinnet er å tegne en kort strek for høyre pote. Og det siste trinnet er å tegne enda en kort linje for venstre pote.

Hvordan tegne en kattunges hale

Å tegne en kattunges hale kan oppnås ved å tegne en sirkel for å representere den runde kroppen og deretter tegne en bue fra kroppen til halespissen. Resten av trinnene er opp til fantasien din!

Den komplette guiden til å tegne kattunger i 10 enkle trinn

En katt kan gjøre et hus til et hjem, og en bedårende kattunge er den beste typen kjæledyr. Å tegne en realistisk og detaljert tegning av dette fluffy kjæledyret kan være veldig givende. Men det er ikke alltid lett for nybegynnere å vite hvor de skal begynne. Hvordan tegner du en realistisk kattunge? Her er den komplette guiden til å tegne kattunger i 10 enkle trinn!

Start med å tegne to store ovaler for henholdsvis hodet og kroppen. Deretter skisserer du formen på ørene som spisse sirkler på toppen av disse ovalene. Tegn en oval for ett øye, og bruk deretter to buede linjer for å lage øyenbryn over hverandre. Legg til det andre øyet ved å bruke samme teknikk som før, men gjør det mindre enn det første. Tegn værhår med små linjer som kommer ut fra begge sider av hvert øye

Pass på at du tegner en luftig hale

Haler er viktige av mange grunner. Dyr bruker dem til forsvar, balanse og kommunikasjon. Fugler bruker dem til å fange byttedyr eller unnslippe rovdyr. Mennesker samler informasjon om verden ved å observere halebevegelsene til andre dyr.

Uten haler ville kroppene våre vært mer sårbare for kaldt vær og kanskje ikke fungere like jevnt.

Vi bør kaste lys over haler på mange måter – fra overlevelse til kunst – fordi de er så viktige for oss alle!

Noe for kattungen din å sitte på

Vi vet alle at katter elsker å sitte på ting. Men noen ganger er det vanskelig å finne et godt sted for dem å sitte. Derfor skal dette innlegget vise deg 10 DIY-ting du kan lage til kattungen din å sitte på.

Dette er en flott idé for en aktiv katt som liker å sitte nær gulvnivået, da det vil hindre dem fra å hoppe av og skade seg selv når de sover. Denne er laget av en pappeske, som du kan kaste ut etter eller bare sette opp etter behov!

Og der har du det, din helt egen tegning av en kattunge

Å tegne en kattunge er ikke lenger en umulig oppgave med denne enkle trinnvise tegneguiden.

Hver ambisiøs artist trenger litt hjelp til tider, og hvilken bedre måte å motta veiledning på enn fra en ekspert som Pablo Picasso. Hvis du leter etter litt veiledning i hvordan du tegner en katt, vil denne artikkelen gi noen tips og triks på veien.

Det første du må gjøre er å skissere hodet til katten og deretter gjøre det samme for kroppen og halen. Deretter vil du tegne inn detaljer som øyne, nese, munn og striper på bakgrunnen til tegningen din ligner en katt. Som med alt annet som er verdt å gjøre, gjør øvelse mester, så det er på tide å ta den blyanten!

Fortsett å tegne, lille kunstner

Dette er en veldig inspirerende bok for små barn. Det er en historie om en liten gutt som ikke har noe kunstnerisk talent og som alltid blir ertet av søsteren sin. Men han lever i en verden der alt blir levende med kunstens kraft – selv om han ikke kan tegne det selv. Denne boken har vakre illustrasjoner som vil få ethvert barn til å føle seg som en kunstner.

Hver gang noen leser denne boken, vil de også tegne noe! Bildene er så detaljerte og fantasifulle at du ikke kan unngå å ønske å få frem fargestiftene dine og lage ditt eget mesterverk!hvordan tegner man en kattekilling