hvordan tegne neshorn

hvordan tegne neshorn

Den komplette guiden til hvordan du tegner neshorn og gjør dem om til skisser

Neshorn er et av de mest misforståtte dyrene som streifer rundt i den afrikanske skogen. Jeg måtte lære dette for en kunstutstilling jeg deltok i, og etter å ha sett hvor mye de har til felles med visse legendeskapninger, ønsket jeg å dele det jeg lærte om disse fantastiske dyrene.

Denne artikkelen vil først diskutere de tre typene neshorn – svarte neshorn, hvite neshorn og indiske neshorn. Vi vil deretter gå over noen av deres mest kjente vaner, slik at du kan få en følelse av hver type individuelt. Hva er favorittdelene dine om Rhinos?

Denne delen er en introduksjon til «Den komplette veiledningen for hvordan du tegner neshorn og gjør dem om til skisser»

Hva er et neshorn?

Neshorn er store dyr som er hjemmehørende i Afrika. De er en del av familien Rhinocerotidae, sammen med den afrikanske buskeelefanten.

Ordet neshorn er avledet fra det greske ordet «rhin», som betyr nese, som refererer til dets mest fremtredende trekk.

Neshorn har to horn på hodet og et kort, tykt skinn. De bruker hornene for å forsvare seg og jakte på mat, som de spiser ved å øse den opp med leppene eller snuten.

Oversikt over nesehorntegning

Å tegne et neshorn er ikke så lett som det ser ut til. Det handler ikke bare om å tegne et stort, stort dyr med et horn på hodet.

Det handler om å få proporsjonene til dette dyret riktig og skildre de viktigste trekkene på en bestemt måte.

Denne artikkelen vil lære deg hvordan du tegner et neshorn ved hjelp av enkle trinn med forskjellige illustrasjoner og forklaringer.

Hvordan begynne å tegne et nesehorn

Denne artikkelen vil gi en trinn-for-trinn-guide for hvordan du tegner et neshorn.

Trinn 1: Tegn en oval og gjør den til en sirkel.

Trinn 2: Tegn streken for munnen. Linjen skal være lang og går fra den ene enden av ovalen til den andre enden.

Trinn 3: Tegn to linjer på hver side av munnen for neseborene.

Trinn 4: Tegn en bueform for hornet nær det ene neseboret

Verktøy du trenger for å skissere et neshorn

Verktøy du trenger for å skissere et neshorn:

– Saks

– Papir

– Blyant

Slik fullfører du nesehornskissen – Tegnetips fra proffene! (søkeord det er gjort! tips for å fullføre tegningene dine av neshorn)

Slik fullfører du neshornskissen – Tegnetips fra proffene!

Denne artikkelen vil vise frem ulike tegnetips som kan hjelpe deg med å gjøre skissene dine mer detaljerte og avrundede.

Når du tegner, er det viktig å bruke lyse og mørke toner for å gi form til objektene du prøver å lage. Du kan også bruke linjer eller teksturer for å få skissene dine til å se mer realistiske ut. Hvis du har problemer med å skildre dybden i skissen din, prøv å bruke skraveringsstreker i stedet for solide fargeområder.

hvorfor alle artister bør skissere et neshorn nå!

Hvis du vil vite hvordan et neshorn ser ut, bør du skissere et nå.

Det handler egentlig ikke om neshornene, det handler om forholdet vårt til dem. Det handler om hvordan vi ødelegger habitatet deres og presser dem til utryddelse.

Neshorn har eksistert i 50 millioner år, så de skal ikke noe sted snart, men hvis vi ikke begynner å beskytte dem nå, vil det ikke være noen igjen om 20 år.

«Hvis du vil vite hvordan et neshorn ser ut, er det nå på tide å skissere et.»

Skissere rammen til et neshorn

Neshorn er en type dyr som er kjent for sin tunge kropp. De har tykk hud og et tøft ytre lag som hjelper dem fra å bli skadet av farlige dyr.

Neshorn er også veldig raske løpere. Hvis de trenger det, kan de sikte mot noe for å beskytte seg selv eller et annet dyr fra å bli skadet.

Tegning av kroppen til et neshorn

Hvis du tegner et neshorn, kan det være nyttig å tenke på fargene som finnes på kroppen til et neshorn.

Fargene på ens tegning kan avhenge av hvilken tid på dagen det er, hvilke farger som er i rommet, og hvilke farger en person synes er mest attraktive for dem.

Etablere en øyelinje og tegne øyne og munner på neshornet ditt

Øynene er den viktigste delen av et dyr. De passer på rovdyr, og de kan brukes til å uttrykke følelser. Øyelinjer er svært viktige for å hjelpe folk med å tegne formene til et dyrs hode riktig. Sammen med øyelinjen må munnen også tegnes på et dyrs hode. Munnen er det du bruker til å spise, drikke og snakke med venner, familie og andre dyr.

Til slutt skal vi dekke hvordan du tegner pels og gress rundt nesehornets kropp!

Å tegne pels og gress rundt neshornets kropp kan være en fin måte å legge til et ekstra detaljnivå og tekstur til tegningen. Prosessen innebærer å bruke en kombinasjon av lyse og mørke verdier for å skape et utseende som pels eller gress.

Tegning Pels:

1. Tegn blyantstreker som representerer hårets retning, men ikke trykk for hardt, da de lett flekker

2. Fyll lett ut hullene mellom blyantstrekene med en mørkere verdi

3. For flere detaljer, bruk en mindre spiss for å tegne pels på mindre områder

4. Alternativt kan du bruke grafittpulver for mørkere fargerhvordan tegne neshorn