hvordan tegne øyenbryn

hvordan tegne øyenbryn

Den komplette guiden for å tegne øyenbryn perfekt i bare noen få enkle trinn

Øyenbryn er den viktigste komponenten i ansiktet som ofte blir oversett. De fungerer som en ramme for øynene dine, og viser frem din personlighet.

Øyenbryns anatomi dikterer hvordan de skal tegnes i ansiktet. Øyenbryn består hovedsakelig av tre deler:

Øyenbrynsryggen som er der håret begynner å vokse på pannen og slutter før det når øyelokket; 2) Buen som består av hår som vokser direkte ut av øyenbrynskammen; 3) Halen som er der håret slutter nederst på nesen.

De perfekte øyenbrynene kan enkelt tegnes med disse trinnene:

– Tegn en tenkt linje fra den ene enden av øyets øyenbrynsbein til den andre enden omtrent 1/3 opp fra der brynet begynner

Introduksjon

Øyenbryn kan endre formen på ansiktet ditt og hvordan det oppfattes. De kan enten endre utseendet ditt fullstendig, eller bare gi en liten endring for å få deg til å se mer attraktiv ut.

Øyenbryn kan defineres som: «de to horisontale parallelle linjene som markerer de ytre ekstremitetene av de øvre øyelokkene». Øyenbryn er viktige fordi de rammer inn øynene dine og gir deg et uttrykk. Det er viktig å ta godt vare på øyenbrynene for å holde dem sunne. Det er tre måter å ta vare på dem på: 1) bruk en blyant, 2) bruk pudder, eller 3) bruk en kombinasjon av øyenbrynsbørste og/eller kam.

Øyenbrynssminke er veldig populært, men bruk av sminke for øyenbryn bør brukes sparsomt og med forsiktighet fordi det kan irritere huden og forårsake akne hvis ikke

Spore formen på det nedre brynet

Å finne den perfekte formen til øyenbrynene dine kan være en skremmende oppgave.

Trinn 1: Spor formen på den nedre kanten. Dette vil gi deg en grunnlinje som hjelper deg med å finne den perfekte formen for brynene dine. Tegn en linje over pannen, og trekk deretter langs den naturlige øyenbrynslinjen for å finne hvor den ender på siden av nesen.

Når du har funnet det punktet, tegner du en lett buet linje som starter på det punktet og stopper der den treffer øyenbrynsbenet.

Trinn 2: Fyll ut eventuelle hull med hårstrøk. Hvis det er noen hull i området mellom der du tegnet trinn 1 og trinn 3 sine linjer, fyll dem ut med korte hårstrøk som kommer fra hver side av gapet og møtes på midten for å lage noe som ser ut som et øyenbrynshår. Hvis

Skissere den ytre kanten av brynet

En rett linje vil mest sannsynlig ikke ha samme tykkelse hele veien ut. En rett linje er mest sannsynlig tynnere mot den indre øyekroken og tykkere nær den ytre kanten av brynet.

Ytterkant av øyenbryn

En rett linje vil mest sannsynlig ikke ha samme tykkelse hele veien ut. En rett linje er mest sannsynlig tynnere mot den indre øyekroken og tykkere nær den ytre kanten av brynet.

Tegn inn detaljer for et utfylt utseende

Tegn detaljer for et komplett utseende.

Dette er en introduksjon av seksjonen.

rask og enkel guide til å tegne øyenbryn

Øyenbryn kan endre et ansikt fullstendig. De kan få en kvinne til å se sint, trist eller glad ut. Det er mange forskjellige måter å tegne øyenbryn på, men dette er den enkleste og raskeste måten.

Øyenbrynene bør være omtrent tre fjerdedeler av en tomme fra hverandre, og de skal komme ned i en vinkel fra den indre øyekroken til den ytre kanten. Brynet skal begynne omtrent en tredjedel av en tomme fra nesen og ende ved ytterkanten av øyenbrynsbenet.

Øyenbrynshårene bør være omtrent en åttendedel til en kvart tomme fra hverandre og bør strekke seg horisontalt over ansiktet.

rask og enkel opplæring om hvordan du tegner øyenbryn

Øyenbryn er den viktigste delen av øyeområdet. De rammer inn øynene våre og får dem til å virke større.

Øyenbrynsformer varierer fra person til person, men det er noen vanlige tips om hvordan du tegner et perfekt par øyenbryn.

I denne opplæringen skal vi ta en titt på hvordan du kan komme i gang med å tegne øyenbrynene dine.

enkle trinn for å tegne øyenbryn

Øyenbryn er viktige funksjoner i ansiktet vårt, spesielt når de er attraktive. Den beste måten å lage øyenbryn på er å bruke en øyenbrynsblyant med en spolebørste i den andre enden.

1) Tegn en strek over pannen der øyenbrynene dine skal begynne.

2) Bruk øyenbrynsblyanten til å gå over denne linjen og fyll den ut, slik at du får et naturlig utseende bryn.

3) Bruk brynspoolie-børsten til å blande ut de nye øyenbrynene dine for en naturlig finish.

Tegning av øyenbryn – Den komplette veiledningen

Øyenbryn er noe du ikke kan gå glipp av. Vi har dem alle og uten dem ville ansiktet vårt virke ufullstendig. De rammer inn øynene våre, fremhever kinnbeina og gir også en følelse av dybde i ansiktet. Det er viktig at øyenbrynssminken ser naturlig ut og smelter sømløst inn med resten av sminken eller bare de naturlige brynene dine. Du vil at det skal se ut som det var en integrert del av sminkerutinen din hele tiden.

Det er fire hovedtyper av øyenbrynsformer: rett, lett bue, medium bue og hevet bue. Rette øyenbryn ligner mer på en linje mens hevede øyenbryn starter et sted rundt midten av pannen og beveger seg opp mot brynbenet i en jevn bevegelse. De to andre typene kan finnes mellom disse to ytterpunktene – vanligvis med en svak

Ulike typer øyenbrynstegninger – innrammede tegninger, skyggelagte tegninger, rette linjer

Øyenbryn er en betydelig del av en persons ansikt. De kan gi en rekke følelser og uttrykk. I århundrer har kunstnere tegnet øyenbryn med forskjellige teknikker for å skildre uttrykkene de ønsker i ansiktet.

Innrammede tegninger: Denne teknikken gjøres ved å tegne øyenbrynene med blyant, blekk eller svart maling. Omrisset fylles deretter ut med mer kontrasterende farger, vanligvis svart eller mørkebrun for å skape en kant rundt brynene.

Skyggelagte tegninger: Denne teknikken innebærer skyggelegging av hele brynet innenfra eller utenfra. Det gjøres ved å påføre et jevnt lag med mørkere farge over hele øyenbrynsområdet, ved å bruke enten våte medier som akvarellmaling eller tørre medier som blyant påført med mye trykk slik at det blander seg inn i huden entenhvordan tegne øyenbryn